Společné stanovisko organizací pacientů se vzácným onemocněním k naplňování Národního akčního plánu pro vzácná onemocnění

• warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'nodereference_autocomplete_access' not found or invalid function name in /srv/www/vzacnenemoci.nkcvo.cz/includes/menu.inc on line 454.
  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'views_access' not found or invalid function name in /srv/www/vzacnenemoci.nkcvo.cz/includes/menu.inc on line 454.
  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'imce_access' not found or invalid function name in /srv/www/vzacnenemoci.nkcvo.cz/includes/menu.inc on line 454.

Organizace pacientů se vzácnými onemocněními jsou znepokojeny současnou situací ohledně plnění Národního akčního plánu pro vzácná onemocnění, proto zaslali prof. MUDr. Josefovi Vymazalovi, DSc., náměstkovi pro zdravotní péči Ministerstva zdravotnictví ČR stanovisko, které si můžete přečíst v příloze.

PřílohaVelikost
stanovisko-napvo-2014.pdf4.54 MB
Pacientské organizace
Významnou podporu pacientům i jejich rodinám nabízí pacientské organizace a sdružení...